Sveriges Kvinnoorganisationer SKL

anlita oss!

Anlita oss för att göra jämställdhetsgranskningar, hålla i utbildningar eller arrangera temadagar. Vårt konsultbolag Forum Jämställdhet AB har mångårig erfarenhet av jämställdhetsintegrering, jämställdhetsbudgetering och systematiskt jämställdhetsarbete i privat, offentlig och ideell sektor.

Våra experter hjälper dig att bygga in jämställdhet i organisationer, verksamheter och beslut. Då bidrar jämställdhetsperspektivet till att förbättra er ordinarie verksamhet, istället för att bli ett sidoprojekt. Vi arbetar interaktivt, praktiskt och beaktar andra perspektiv och maktordningar.

Är ni intresserade av något av våra erbjudanden?  Kontakta oss på info@forumjamstalldhet.se eller 08-33 52 47 så berättar vi mer!

Tips! Under 2022 erbjuder Forum Jämställdhet ett antal olika utbildningar för dig som vill fördjupa dina kunskaper i hållbarhets- och jämställdhetsarbete. För att varje utbildningstillfälle ska vara så interaktivt och verksamhetsnära som möjligt har vi ett begränsat antal platser. Läs mer här.

Här hittar du mer information om vad vi erbjuder!

Samtliga utbildningar erbjuds genom Forum Jämställdhet AB, ett konsultbolag som ägs av Sveriges Kvinnoorganisationer och som årligen arrangerar Sveriges största jämställdhetskonferens Forum Jämställdhet.