1,2 & 2,6 för Miljonerklubben: Seminarium om stress i Göteborg

Datum 20 nov 2023 - 20 nov 2023

Tid 17:30 - 20:00

Varmt välkomna till en intressant och inspirerande seminariekväll med 1,6 & 2,6 på Radisson Blu Scandinavia i Göteborg 

Varför blir vissa sjuka av stress och hur kan det förebyggas? Hur fungerar sömnen och vad gör man om sömnen krånglar? Hur kan du få mer motivation, glädje och hopp ditt liv?

Stress och utmattning. Varför drabbas fler kvinnor än män?

Ingibjörg Jonsdottir är verksamhetschef för Institutet för stressmedicin i VGR och professor vid Sahlgrenska akademin vid Göteborgs Universitet. Hon kommer att prata om varför människor drabbas olika när det gäller stressrelaterad ohälsa och hur skall man tänka när det gäller att förebygga och behandla stress.

Hur sover jag mig pigg (igen)?

Ludger Grote är överläkare och professor vid Lungkliniken/Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Sömnproblem och trötthet ökar i samhället. Ludger kommer att prata om hur vår sömn fungerar och vad kan vi kan göra när sömnen krånglar.

Få mer motivation, glädje och hopp ditt liv

Paula Warfvinge arbetar som samtalsterapeut och coach. Hon har individuella samtal, parsamtal, samtal på telefon, digitalt samt Walk & Talk. Hon använder även kallbad som terapimetod. Paula drivs av att nå ut och hjälpa människor att trivas med sig själva, sin omgivning och att få dem att leva livet fullt ut. Att inte låta rädslan och oron styra livet utan istället se möjligheterna.

Paula kommer att prata om det som hon drivs av i livet, att leva livet fullt ut. Hon kommer gå in på hur du kan hantera din omvärld och svårigheter du stöter på i livet, hur du kan hantera ovisshet och prata om hur du kan samla kraft och energi för att må bra på din livsväg. Hon vill ge dig verktyg till att leva ditt liv mer fullt ut.

Välkomna önskar, Åsa, Helena & Julia

Var: Radisson Blu Scandinavia, Södra Hamngatan 59, Göteborg

Hur: 17.30 Smörgås & kaffe serveras. Vin finns att köpa till för den som önskar.

18.00 – 20.00 Seminarie

Pris: 325 kr (375 kr för icke medlem). Anmälan är bindande.