1,6 & 2,6 miljonerklubben: Inspirationskväll om kvinnligt sparande

Datum 23 maj 2023 - 23 maj 2023

Tid 17:30 - 21:00

Plats Helio

Address Greve Turegatan 30, Stockholm City

I samarbete med Lannebo fonder bjuder 1,6 & 2,6 miljonerklubben in till en kväll om vikten av kvinnligt sparande. På plats finns även professor Kerstin Brismar och professor John Axelsson som ska prata om hur man kan sova bättre. Dessutom uppträder internationella storstjärnan Meja.

Med start kl 17.30 blir det en inspirerande och lärande kväll där du får veta mer om hur Lannebo fonder tänker kring sparande. Som kvinna kan det vara extra viktigt att ha en buffert om något oväntat händer, till exempel en skilsmässa. Att ha ett självständigt sparande kan vara livsviktigt! Under kvällen svarar också professor Kerstin Brismar och professor John Axelsson på de vanligaste frågorna om sömn. Sömnproblem och sömnbrist är vanligt. Hur påverkar det vår hälsa och hur ska vi sova bättre? Meja Kullersten uppträder och det bjuds på en lättare förtäring i början av kvällen.

Kvällens gäster:

Jessica Malmfors är VD för Lannebo, och kommer närmast från Nordea Investment Management där hon arbetade som VD. Dessförinnan drev hon ett eget konsultbolag , men har även arbetat som VD för Skandia Fonder. Jessica har en jurist kandidat från Uppsala universitet.

Charlotta Faxén är fondförvaltare och kommer att ge en marknadsuppdatering med fokus på konjunkturen och börsen. Charlotta förvaltar fonderna Lannebo Mixfond, Lannebo Mixfond Offensiv, Lannebo Norden Hållbar och Lannebo Sverige Hållbar och är utbildad civilekonom.

Kerstin Brismar är senior professor i endokrinologi och diabetesforskning vid Karolinska Institutet, och en av våra mest profilerade forskare när det gäller livsstilssjukdomar och att leva länge. Hon är också medlem i 1,6 miljonerklubbens medicinska expertråd.

John Axelsson är professor och sömnforskare. Han har lång erfarenhet som lärare, docent och forskargruppsledare vid Karolinska Institutet men driver idag huvuddelen av sin forskning vid Stressforskningsinstitutet vid Stockholms universitet, där han är ansvarig för ett nybyggt sömnforskningslabb.

Meja startade Legacy Of Sound, och ligger bland annat bakom hiten ”It’s All About the Money” som spelats på radiostationer över hela världen. Hon har också gjort en duett med Ricky Martin, ”Private Emotion”.

För mer information samt anmälan, klicka här!