Sveriges Kvinnoorganisationer SKL

Affischer mot sexuella trakasserier i skolan

Inom projektet Makt, sex och skolan har vi tagit fram en guide för elevhälsan samt affischer mot sexuella trakasserier i skolan. Läs mer och ladda ner guiden här.

Ett effektivt sätt att nå både skolpersonal och elever är att sätta upp affischer i skolan med budskap som får dem att reflektera. Inom detta projekt har 11 affischer tagits fram, fyra för skolpersonal och sju för flickor och pojkar i högstadie- och gymnasieåldern.

Du kan se affischerna i litet format nedan och ladda ner dem i pdf-format för att själv skriva ut och sätta upp på skolan. Det är också möjligt att beställa tryckta affischer från oss till självkostnadspris (se instruktioner nedan) eller hämta dem på vårt kansli i Stockholm på vardagar mellan 09.00 – 16.00. Maila info@sverigeskvinnolobby.se vid intresse.

Såhär gör du för att beställa tryckta affischer:

Ladda ner affischerna här

 

affischer mot sexuella trakasserier i skolan

Så här gör du för att beställa tryckta affischer

Vid beställning får du ett ex av varje affisch. Kontakta oss på info@sverigeskvinnolobby.se och meddela hur många uppsättningar du vill beställa. När vi bekräftat ditt mail kan du göra din beställning via denna länk.

Välj paket, rulle och litet paket. Skriv in din adress som mottagare och Sveriges Kvinnoorganisationer, Karlbergsvägen 86A, 3 tr, 113 35 Stockholm som avsändare men kom ihåg att skriva in din egen mailadress på både avsändare och mottagare. Du kommer då få ett mejl med faktura (som du själva betalar) och en fraktsedel (som ni mejlar till oss, info@sverigeskvinnolobby.se). När vi får fraktsedeln så postar vi affischerna.