RealStars: Mingel om arbetet mot sexuella övergrepp på thaimassagesalonger

Datum 27 jan 2023

Tid 12.00 - 19.00

Plats Clarion Hotel Stockholm

Address Ringvägen 98, Stockholm

Välkommen till Clarion Hotel Stockholm, 27 januari 2023

Hur kan vi stärka arbetet mot sexuell exploatering på thaimassagesalonger?

I samband med att projektet Växtkraft Thai börjar närma sig sitt slut bjuder anti–trafficking organisationen Realstars in till infoträff för att dela tre års erfarenhet av uppsökande arbete och stöd till kvinnor som arbetar på thaimassagesalonger.

Infoträffen börjar kl. 12.00 för er som önskar enkel lunch innan vi startar. Kl. 13.00-15.00 utbyter vi erfarenheter mellan oss aktörer som har uppdrag gentemot thaimassagesalonger (inbjudna är Polismyndigheten, Stockholms stad, Mikamottagningen, regionkoordinatorer m.fl.) Vi bjuder även in kvinnor som arbetar på thaimassagesalonger för att lära oss mer av varandra.

Mingel, meningsfulla samtal, författarpanel och musik

Kl. 15 fortsätter vi med gemensamt mingel där vi även bjuder in allmänheten för att skapa möten med thaimassagebranschen. Bland annat medverkar författarna Jonas Trolle och Joakim Medin.

Dagen blir en plattform för att gemensamt kraftsamla mot sexköp, där vi även länkar till kampanjen Rewind Happy Ending som återtar begreppets ursprungliga betydelse och motverkar prostitution.

 Anmäl er redan nu till infoträffen på info@realstars.eu om ni önskar lunch och om ni har specialkost. Begränsat antal platser. Anmäl er senast måndag 16 januari 2023.

NÄR? 27 januari 2023, kl. 12-19
VAR? Hotell Clarion Stockholm, Ringvägen 98, Stockholm