Sätt tonen: digital konsert med Kvinnlig Prioritet

Datum 16 jan 2021

Tid 19.00 -

Plats Facebook

Sätt tonen! Se Kvinnlig Prioritets digitala konsert till förmån för unga kvinnor i psykisk ohälsa den 16/1 klockan 19.

Kvinnlig Prioritet vill att fler ska få möjligheten att använda sig av musik som välmående främjande verktyg i trygga forum. Därför har de skapat initiativet Sätt Tonen; för att uppmärksamma unga kvinnor i psykisk ohälsa och möjliggöra för att fler röster får höras på sina villkor. Den 16/1 klockan 19 är det äntligen dags för Sätt Tonen; digital konsert till förmån för unga kvinnor i psykisk ohälsa med stöd från Herrljunga kommun.

Nu på lördag kan du alltså hjälpa till att lyfta situationen för unga kvinnor i psykisk ohälsa – bara klicka på länken ovan för att se Kvinnlig Prioritets konsert och höra flera av dessa fantastiska röster sätta tonen för 2021! På grund av rådande restriktioner genomförs konserten digitalt och självklart är det helt gratis; det betyder alltså att alla som vill kan vara med på lördag – bra va?!

Här hittar du onlineeventet

Psst! Vill du eller någon du känner vara med i Kvinnlig Prioritets musikworkshops? Eller har egna musikalster som ni vill framföra? Skriv till info@kvinnligprioritet.se för mer information så berättar de mer!

 

Välkomna!