1.6 miljonerklubben anordnar Woman in red runtom i Sverige

Datum 19 mar 2023 - 18 apr 2023

1.6 miljonerklubben anordnar flertalet “Woman in red” evenemang runtom i Sverige. Evenemangen består av föreläsningar och underhållning, men viktigast av allt är det en kväll med kvinnohjärtat i fokus. 

Göteborg 19 mars:

Inspiration, information och mycket glädje blir det när 1,6 & 2,6 miljonerklubben bjuder in till Woman in Red i Göteborg. 19 mars möts vi på Radisson Blu Scandinavia för att sprida kunskap och stödja forskningen på kvinnohjärtat.

Kvällens föreläsningar är “Tillsammans för en god kvinnohälsa i ett jämlikt samhälle”, ”Kan man påverka sin hjärthälsa?”, ”Elsa drabbades av 39 hjärtstopp!” och “Göteborg 400 år”. Kvällens underhållning består av Babs & the babes och Stephanie Sköld plus en vårlig modevisning med kläder från Venti Nove. 

Läs mer om eventet här!

Linköping 20 mars:

Boka redan nu in 20 mars i din kalender! Då träffas vi på Forumteatern och lyssnar till inspirerande och lärorika föreläsningar. Härlig underhållning med fantastiska Shirley Clamp, modevisning och många utställare dessutom.

Kvällens föreläsare är livsstilsprofessor Maj-Lis Hellénius och hjärtläkare Carlos Valladares, specialist i kardiologi och internmedicin. 

Läs mer om eventet här!

Umeå 22 mars:

Den 22 mars bjuder vi in till Woman in Red på REX (festsalen) i Umeå. Under kvällen får vi kunskap, inspiration och mycket glädje där insamling till forskning på kvinnohjärtat står i fokus. Kvällens föreläsningar är ”Hälsoundersökningar för 70-åringar för att minska risken för hjärtkärlsjukdom” och ”Friskfaktorer och riskfaktorer – med fokus på hjärta och leder”. Kvällens underhållning står Sofia Åhman, träningsexpert och idrottslärare samt Elin Örebrand, sångerska och låtskrivare för. Det kommer även bjudas på en modevisning med kläder från Umeås kända butiker Bigaro, Boutique Anniqa och Ingrids.

Läs mer om eventet här! 

Kalmar 27 mars:

Woman in red fyller fem år i Kalmar! Det ska vi fira med en helkväll med artister, modevisning och middag i högsta klass! Robert och Maria Wells samt Jakob Stadell och Andreas Lundstedt underhåller. Självklart får vi också veta mer om den senaste hjärtforskningen. Anmäl dig redan nu för att vara säker på att få plats!

Läs mer om eventet här!

Halmstad 30 mars:

Torsdagen den 30 mars bjuder vi in till Woman in Red på Sturegymnasiets restauranger, Halmstad. Under kvällen får vi kunskap, inspiration och mycket glädje, samtidigt som vi samlar in viktiga pengar till forskningen på kvinnohjärtat. Sturegymnasiets elever på restauranglinjen kommer servera en 3-rättersmiddag. 

Kvällens föreläsningar:

”Vägen till hjärtat går genom munnen” och ”Hjärt- och kärlsjukdom ur ett primärvårdsperspektiv”. 

Kvällens underhållning framförs av;

Therése Neaimé, en känd svensk-libanesisk sångare, låtskrivare, dansare och föreläsare.

Modevisning från Halmstads kända butiker Butiken på landet och Nicco. 

Läs mer om eventet här! 

Sundsvall 30 mars:

En inspirerande kväll med kvinnohjärtat i fokus – intressanta föredrag, hjärtnyttiga aktiviteter och härlig underhållning med sång, musik, dans och skratt! God mat och lotteri med fina vinster! 

Kvällens spännande föredrag:

Mona Lycksell, överläkare i kardiologi, kommer att hålla föredrag om hjärtinfarkt, kranskärlssjukdom och förmaksflimmer.

Kajsa Hedin, legitimerad fysioterapeut med bl a hjärtsjukdomar som specialitet – träning efter infarkt, vid kranskärlssjukdom och hjärtsvikt.

Erica Argården, legitimerad sjuksköterska och diplomerad sömns-specialist kommer föreläsa kring sömnapné.

Underhållning:

Thunderboots visar upp sin härliga linedance, inspirerar oss till att pröva på. Härlig och bra motion för hjärtat!

Kattis Melander kommer underhålla oss med ett av sina revynummer.

Clarissa Krabbe avslutar kvällen med sina härliga toner. 

Läs mer om eventet här! 

Örebro 18 april:

Inspiration, spännande föreläsning och mycket glädje blir det när 1,6 & 2,6 Miljonerklubben bjuder in till Woman in Red i Örebro Den 18 april möts vi på Kulturkvarteret för att fira och stödja forskningen på kvinnohjärtat.

Kvällens program:

Föreläsning – ”Allt vårt hjärta rymmer: Kärlek, smärta, stress och ond bråd död…”

Mingelmat med olika sorters Pintxos. Till det finns det vin att köpa även alkoholfritt alternativ.

Modevisning med kläder från Eva Mode och Joseph Ribkoff.

Underhållning med sångerskan, föreläsaren och coachen Lili Öst.

Lotterier med fina priser.

Läs mer om eventet här!

Luleå 18 april:

Föreläsningar om hjärtat och osteoporos, god buffé och modevisning – allt detta ingår i kvällen program. Dessutom får du chans att mötas och mingla med nya och gamla vänner från 1,6 &2,6 miljonerklubben. Duon Malte och Anders bjuder på populärmusik från  50-talet och framåt, blandat med historier om livet i Norrbotten.

Läs mer om eventet här!