Vilket klockslag slutar kvinnor få betalt för sitt arbete? Kom och bilda den nya siffran med oss på Sergels torg. Dags för #lönheladagen!

Förra året var löneskillnaden mellan kvinnor och män 12,5 %. Då jobbade kvinnor gratis efter kl. 16:00, varje dag. (Räknat på en arbetsdag mellan kl. 08 och 17). Nu är det dags att ta reda på vad klockslaget blivit i år! Den 15 februari bildar vi den nya siffran på Sergels torg i Stockholm.

Ta med dina vänner och kollegor, lyssna på tal av rörelsens representanter och ta ställning för jämställda löner. Dessutom blir det ALLSÅNG med JOSEFIN JOHANSSON.

Om Lön hela dagen
För att sätta press på regering och arbetsgivare i frågan om jämställda löner har kvinnorörelsens organisationer, partipolitiska kvinnoförbund och fackliga organisationer gått samman och bildat Lön hela dagen. Förra året hette vi 16:00-rörelsen. Vad vi heter i år får du reda på om du kommer till fotograferingen!

På Internationella kvinnodagen 8 mars genomförs manifestationer för jämställda löner i sociala medier och över hela landet. Mer om kampanjen, våra krav och vilka som ingår i samarbetet hittar du här.

Fler fotograferingar kommer att hållas på olika platser runt om i landet inför och på 8 mars. Gå med i facebook-gruppen för lokala ambassadörer för mer info.

KONTAKT: hej@lonheladagen.se
FÖLJ OSS PÅ TWITTER & INSTAGRAM: @lonheladagen