Förra året var löneskillnaden mellan kvinnor och män 13,2 %. Det innebar att kvinnor arbetade gratis efter kl. 15:57 varje dag. Nu är det dags att ta reda på vad klockslaget blivit i år! Den 15 februari bildar vi den nya siffran på Sergels torg i Stockholm.

Jämställdhetsminister Åsa Regnér och representanter för Lön hela dagen håller tal, och det bjuds på kaffe och sång framförd av Stockholms Indiekör.

Ta med alla dina vänner/kollegor och varsitt färgglatt papper i A3-format. Varmt välkommen!

Dela gärna facebookeventet för manifestationen vidare.

Om Lön hela dagen

För att sätta press på regering och arbetsgivare i frågan om jämställda löner har kvinnorörelsens organisationer, partipolitiska kvinnoförbund och fackliga organisationer gått samman och bildat Lön hela dagen. Förra året hette vi 15:57-rörelsen. Vad vi heter i år får du reda på om du kommer till fotograferingen!

På Internationella kvinnodagen 8 mars genomförs manifestationer för jämställda löner på nätet och över hela landet. Mer om kampanjen, våra krav och vilka som ingår i samarbetet hittar du här.

Fler fotograferingar kommer att hållas på olika platser runt om i landet inför och på 8 mars. Gå med i gruppen för lokala ambassadörer för mer info.