GÖR PRAKTIK HOS OSS I HÖST!

Brinner du för kvinnors rättigheter? Har du kunskap om genusfrågor och lätt för att uttrycka dig i skrift? Då kan du passa som praktikant hos oss!
 
Sveriges Kvinnoorganisationer söker en praktikant till kansliet i Stockholm under HT 2021. Som praktikant hos oss medverkar du i den löpande verksamheten och är delaktig i organisationens projekt. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars till info@sverigeskvinnolobby.se, märk mejlet med “Praktik HT2021”.
 
Sveriges Kvinnoorganisationer är en ideell paraplyorganisation som verkar för att integrera ett feministiskt perspektiv i alla politiska, ekonomiska och sociala sammanhang. Vi vänder oss främst till beslutsfattare och makthavare. Praktiken innefattar bland annat opinionsbildande arbete, medlemskontakt och uppgifter som rör våra pågående projekt. Hos oss får du en god inblick i kvinnorörelsen och det svenska och europeiska jämställdhetsarbetet.
 
Kvalifikationer:
Intresse för kvinnors mänskliga rättigheter
Kunskap om köns- och genusfrågor
Kan uttrycka dig väl i skrift
Goda kunskaper i engelska
Erfarenhet av föreningsliv/ideell verksamhet är meriterande
 
Citat från Astrid Carsbring som gör praktik hos oss nu:
”Det är väldigt roligt och givande att få jobba med alla olika delar av organisationen, och med frågor som man brinner för själv. Jag lär mig otroligt mycket varje dag om olika politiska områden, och får också erfarenhet av många olika typer av arbetsuppgifter” 
Tveka inte att höra av dig till info@sverigeskvinnolobby.se!