The European Association of Communication Agencies (EACA) anordnar årligen en tävling för studenter inom fältet för marknadsföring och kommunikation. Årets tävling går ut på att utforma en kampanj åt European Women’s Lobby (EWL) på temat kvinnohistoria (HERstory).

Syftet med kampanjen är delvis folkbildning men också att få fler att engagera sig inom kvinnorörelsen. Tävlingen lanserades i november förra året och fler än 80 tävlande har registrerat sig. Med syfte att inspirera de tävlande i sitt arbete med att utforma kampanjen bjuder EWL nu in till brainstorming på sociala medier.

Vill du bidra med något? Dela med dig av filmer, artiklar, intervjuer med mera som på ett eller annat sätt varit av betydelse för kvinnors rättigheter. Dela materialet på Facebook eller Twitter och använd dig av #edcomAV samt tagga in @EACA_Inspire och @EuropeanWomen. Om du är aktiv inom någon organisation inom kvinnorörelsen kan du även dela med dig av din organisations syn på HERstory och vad som varit extra betydelsefullt för erat arbete för kvinnors rättigheter, historiskt och idag.

Läs mer om tävlingen här.