Lev länge och väl! webinar med Kerstin Brismar

Datum 02 dec 2020 - 02 dec 2020

Tid 18:30 - 20:00

Professor Kerstin Brismar bjuder på sina bästa råd och tips för att du ska kunna leva länge och väl, i ett personligt samtal med Alexandra Charles 2 dec.

Vår medlemsorganisation 1,6 miljonerklubben bjuder in till webinar! Vi vill alla leva länge men också ha ett bra liv så länge vi lever. Professor Kerstin Brismar har jobbat med de så kallade livsstilssjukdomarna under hela sitt läkarliv, hon om någon vet hur vi ska göra för att minska risken för sjukdomar på ålderns höst. I sin nya bok Lev länge & väl delar hon med sig av sin samlade kunskap, det hon lärt sig under sina år som verksam läkare och forskare.

Det är aldrig för sent att lägga om sina vanor, även när man kommit en bit upp i åren. Det finns många fördelar och snabba resultat att vinna med små förändringar i ditt dagliga liv som påverkar sömn, kost, motion, stress, alkohol mm, många faktorer som påverkar sjukdomar som diabetes typ 2, hjärtkärlsjukdomar, cancer och demenssjukdom.

Professor Kerstin Brismar forskar i endokrinologi och diabetes vid Karolinska Institutet och har skrivit ett antal succéböcker för att hjälpa människor att leva ett bättre och längre liv. Hon är själv ett levande exempel på att det är möjligt att hålla igång långt upp i ålder, då hon ännu vid 75 års ålder är fullt verksam som läkare, expert och föreläsare.

Besök 1,6 miljonerklubbens hemsida och anmäl dig till evenemanget HÄR