Mental Health Evening: Tillsammans mot Depression

Datum 12 okt 2020

Tid 18:30 -

Arbetet för Psykisk Hälsa är viktigare än någonsin!

På grund av pågående pandemi ökar risken att drabbas ytterligare. Vår medlemsorganisation 1,6 & 2,6 miljonerklubbens och Fonden för Psykisk Hälsas gemensamma arbete för psykisk hälsa fortsätter och den årliga galan Mental Health Evening är omformad till ett webinarium med temat ”Tillsammans mot depression”.

Under webinariet ”Tillsammans mot depression” kommer läkare och forskare inom området tillsammans med människor med egna erfarenheter dela med sig om vad depression är och hur det kan behandlas. Nya metoder och vad forskning hittills lett fram till kommer lyftas fram. Vi får en inblick i framtida och bättre behandlingsmetoder.

I specialistpanelen ingår överläkare och chef för internetpsykiatrin Cecilia Svanborg, Professor Mikael Landén, Ambassadör för (H)järnkoll Tove Lundin. Kvällen inramas av musik med Gladys del Pilar och hennes kör samt Alexandra Charles och Simon Kyaga som moderatorer.

1,6 & 2,6 miljonerklubbens och Fonden för Psykisk Hälsa hälsar er varmt välkommen till en kväll där vi tillsammans gör skillnad mot depression!

Mer information om anmälan och eventet hittar ni HÄR