Den 26 mars arrangerar Min Upprättelse en unik fortbildningsdag för företag och organisationer med en rad sakkunniga föreläsare. Missa inte denna lösningsorienterade halvdag där du får konkret coachning i olika typer av värdegrundsarbete kopplat till din arbetsplats!

Höstens revolution signerad #metoo har för alltid kastat nytt och viktigt ljus på övergrepp och andra typer av kränkningar. Många av dessa har skett och sker på eller i anslutning till jobbet. Som företagsledning, chef eller kollega kan man hamna i situationer där anställda vittnar om beteenden som de inte tycker är okej.

Hur kan man jobba aktivt och preventivt med bra värderingar på arbetsplatsen? Hur stöttar man bäst personal som vågar berätta om något som hänt? Vilka juridiska skyldigheter och möjligheter har man att falla tillbaka på? Och hur kan man faktiskt öka lönsamheten och förbättra arbetsmiljön genom att tänka nytt och bättre kring sitt värdegrundsarbete?

Talare
Ida Östensson, Ordförande Make Equal
Nina Rung & Peter Svensson, Jämställdhetskonsulter och grundare av Huskurage
Jeanette Fors-Andrée, Kriskonsult och medierådgivare
Cissi Wallin, Grundare Min Upprättelse
Per Grankvist, PR-snille och CSR-expert
Lulu Carter, TV-profil och #metoo-röst

Kostnaden för halvdagen är 1 500 kr/person ex moms (1 000 kr vid grupper om fem eller fler). Fika samt lunchsmörgås ingår. Här hittar du mer information om fortbildningsdagen och hur du bokar ditt deltagande.

Merparten av alla intäkter går till den partipolitiskt och religiöst obundna föreningen Min Upprättelse och deras arbete mot sexuella övergrepp och förtryck.