Nu öppnar anmälan till Forum Jämställdhet 2022

Den 8-9 februari 2022 kommer Sveriges största jämställdhetskonferens till Stockholm. Lyssna till författaren Patrik Lundberg som skrivit den prisbelönta boken Fjärilsvägen om sin mammas liv och död och 100 andra talare. Anmäl dig redan nu för att säkra din plats!

Den 1 juni öppnade anmälan till Forum Jämställdhet 2022. Temat för konferensen kommer liksom tidigare år att vara jämställdhet som förutsättning för, och en del av arbetet för hållbar utveckling. Programmet kommer att bestå av fördjupande seminarier, praktiska metodverkstäder och tankeväckande brandtal och föreläsningar.

Bland annat kommer vi att bjuda på ett panelsamtal om ökade fattigdom bland ensamstående mammor, en serie brandtal om språkets betydelse för jämställdhetsarbetet och ett seminarium om jämställdhetspolitik i EU. Utöver Patrik Lundberg medverkar bland andra den brittiska kvinno- och asylrättsaktivisten Yağmur Uygarkızı och europaparlamentariker Heléne Fritzon (S). Fler talare och programpunkter kommer att lanseras under hösten.

Känner du till en organisation vars jämställdhetsarbete förtjänar att uppmärksammas? Redan nu kan du nominera organisationer till Svenska Jämställdhetspriset. Prisutdelningen kommer att ske under ett mingel i Blå hallen i Stockholms stadshus den 8 februari.

Forum Jämställdhet arrangeras årligen av Sveriges Kvinnoorganisationer genom vårt bolag Forum Jämställdhet AB. Stockholm stad som står värd för konferensen kommer utöver minglet i Blå hallen även bjuda in till ett lokalt förprogram den 7 februari.

Läs  mer och anmäl dig här!