Operation 1325 söker ny ordförande!

Är du en person som brinner för kvinnors inflytande i fredsprocesser och i konfliktlösning? Vill du vara med och utveckla Operation 1325? Sök uppdraget som Operation 1325 nästa förbundsordförande!

Operation 1325 söker dig som gillar att ta initiativ och som målmedvetet kan arbeta både självständigt och i grupp för att driva organisationen framåt. Som ordförande leder du och ansvarar för förbundsstyrelsens arbete i att utveckla organisationen. I ditt arbete leder och samarbetar du med både ideellt engagerade och personal samt har ett arbetsgivaransvar gentemot kanslichefen. Som förbundsordförande förväntas du representera organisationen i olika sammanhang, både internt och externt, nationellt och internationellt. Du samarbetar med andra idéburna organisationer, i synnerhet med medlemsorganisationerna inom Operation 1325.

Här kan du läsa mer om tjänsten och hur du ansöker.  Sista ansökningsdag är 22 mars.

Operation 1325 är en paraplyorganisation grundad av flera svenska kvinno- och fredsorganisationer. Genom information och utbildning, i Sverige och internationellt, arbetar organisationen för att öka kvinnors inflytande i fredsprocesser och i konfliktlösning. Operation 1325 förordar, informerar, utbildar och skapar plattformar för debatt och dialog för att påverka beslutsfattare, det civila samhället och allmänheten med syftet att implementera FN:s säkerhetsresolution 1325.