Riksorganisationen GAPF – Glöm aldrig Pela och Fadime söker en administratör att medverka till att arbetet i organisationen fungerar smidigt och att vara ett stöd till verksamhetsansvarig och styrelse. Tjänsten är placerad i Stockholm, sista ansökningsdag är 10 maj.

Riksorganisationen GAPF är en sekulär och ideell förening som arbetar mot hedersvåld. De vänder sig till både män och kvinnor som på ett eller annat sätt är utsatta för eller berörda av hedersrelaterat våld. Föreningen grundades år 2001 i Stockholm och finns nu på många platser i Sverige.

Som administratör har du ett ansvar för att utveckla och uppdatera administrativa rutiner liksom rutiner för planering och genomfö­rande av projekt. Exempel på arbetsuppgifter som ingår är att bygga upp register över samarbetsorganisationer och mediekontakter, utbildningsadministrat­ion samt skriva projektredovisningar, minnesanteckningar och pressmeddelanden. Vidare att sammanställa enkäter och statistik, utarbeta broschyrer och hantera e-post och brev.

Läs mer om tjänsten här.

Intresserad? Skicka CV, personligt brev och motivering till att du söker tjänsten till ansokan@gapf.se

Har du frågor om tjänsten? Kontakta verksamhetsansvarig Sara Mohammad via ansokan@gapf.se

Läs mer om GAPF och deras arbete här.