Teaterföreställning baserad på ”The Vagina Monologues”

Datum 06 mar 2020

Tid 18:00 - 20:30

Plats Delight Studios

Address Finnboda Varvsväg 19B 13173 Nacka

Nationellt Centrum mot mänsklig Exploatering och Våld (NCEV) är en ideell förening som ger stöd till de som varit utsatta för sexuellt våld, prostitution och människohandel, och som arbetar förebyggande och utbildar yrkesverksamma. Den 6 mars 2020 kommer NCEV att göra en teaterföreställning baserad på pjäsen ”The Vagina Monologues” av den amerikanska författaren Eve Ensler.

Pjäsen utforskar olika sexuella upplevelser, kroppsbild, könsstympning, direkta och indirekta möten med reproduktion, vaginalvård, menstruationsperioder och flera andra ämnen genom kvinnor i olika åldrar, sexualiteter och andra skillnader. Sedan 1996 har ”The Vagina Monologues” hjälpt till att uttrycka erfarenheter och känslor som inte tidigare blivit öppna för allmänheten. Pjäsen fick en djupare mening till diskussionerna om våld mot kvinnor och flickor. Vissa monologer syftar för att ändra allmänhetens attityder, har ögonöppnande effekt och andra huvudsakligen för att läka.

NCEV gör pjäsen för att öka medvetenheten av sexuellt våld och att få möjligheten att hjälpa mer drabbade personer. 100% av intäkter från pjäsen går till NCEV för att hjälpa offer för sexuellt våld och människohandel.

Det kommer att äga rum för första gången och bara en kväll i Stockholm, teaterföreställningen kommer att vara på engelska och dress code för den kvällen är röd och svart. Baren ska finnas på plats med möjligheten att mingla efter pjäsen. Biljetten kostar 185 kr.

Köp biljett och läs mer här.