Forum Jämställdhet söker volontärer till 2017 års konferens i Örebro den 31 januari till den 1 februari.

Du som söker ska vara ansvarsfull, serviceinriktad och bra på att arbeta i team. Du får också gärna ha ett intresse för jämställdhetsfrågor.

Som volontär kommer ditt ansvar vara att se till att programmet flyter på som det ska. Du kommer att stationeras inom något/några av följande områden: garderobsvärd, salsvärd, utställarvärd, registrering och/eller ansvar för det öppna programmet tillsammans med en eller flera andra volontärer. Du kommer att arbeta efter ett rullande schema och kontinuerligt byta av med dina volontärkollegor.

Som volontär får du ta del av Forum Jämställdhets spännande program. Programmet innehåller föreläsningar med intressanta talare, fördjupande seminarier och interaktiva verkstäder. Se hela programmet på Forum Jämställdhets hemsida. Du kommer även få ta del av musikfestivalen Equal at Heart som äger rum på kvällen efter konferensens första dag. Mer info om musikfestivalen finns här. Efter konferensens slut kommer du att få ett arbetsintyg.

Du som söker bor med fördel i Örebro med omnejd, då Forum Jämställdhet dessvärre inte har möjlighet att erbjuda logi. Däremot så ingår lunch och fika vid konferensens båda dagar.

Skicka gärna CV och kort personligt brev där du berättar om dig själv och varför du är intresserad av uppdraget som volontär på Forum Jämställdhet. Skicka din ansökan så snart som möjligt, senast den 22 januari 2017, till elin.hoffman@forumjamstalldhet.se. Rekrytering sker löpande. Några frågor? Tveka inte att höra av dig!

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer om konferensen här.